MANIS DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Manis Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 14:45 Top !!
23 sep 2022 om 20:26 Eten was lekker maar ga ik hier nog een keer bestellen? Nooit! 2 uur moeten wachten op mijn eten en dan ook nog eens koud en slap eten. Dat verdient zeker geen 5 sterren.
23 sep 2022 om 18:09 Bamie was niet lekker een keer nasi besteld dat viel wel mee nasi krijgt 2 sterren
20 sep 2022 om 22:25 Eten snel bezorgd, helaas was het eten niet zo geweldig als verwacht: broodje rund: brood droog en niet knapperig, vlees was heel droog. Saoto soep 2x groot was zoutig en vulling bestond uit driekwart taugé. Jammer Manis.
18 sep 2022 om 11:02 De bezorging was snel! Echter de loempia en bakabana was oud. Deze was opnieuw opgewarmd en was enorm taai. Dat was jammer.
17 sep 2022 om 17:45 Eten kwam goed warm aan, na lange tijd zo lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
12 sep 2022 om 16:53 Nasi was niet zoals ik gewend ben. Rijst niet goed gebakken, te weinig sojasaus, alsof het 3dgn van de koeler via magnetron geleverd is en vlees was 1/4 rauw. Best jammer. In de avond burger/patat moeten bestellen. Volgende keer beter Manis.
12 sep 2022 om 7:42 Bezorging duurde langer dan 90 min En het eten was aan het lekken
10 sep 2022 om 19:42 Bezorging ging niet helemaal goed maar als nog was het eten erg lekker! Zeker een aanrader .
17 aug 2022 om 20:38 Hoewel mijn bestelling niet helemaal compleet was, en bel je dan terug om het door te geven wordt er wel gezegd dat de bestelling wel compleet was NIET DUS. Maar ondanks dat smaakvol en lekker gegeten.
16 aug 2022 om 22:21 Top !!
16 aug 2022 om 21:36 Heel erg lekker. We komen hier graag terug.