MANIS DEN HAAG

MANIS DEN HAAG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 260 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Manis Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2022 om 21:58 Lekker gegeten!! Maar lang moeten wachten.
12 mei 2022 om 17:29 1e keer online besteld. Bestelling duurde wat langer, maar werd via de app geïnformeerd. Telo en sauto besteld. Beide prima van smaak. Enige minpunt vond ik de grootte van de sauto, deze was echt veel te klein voor de prijs en ook de rijst en soe-on
11 mei 2022 om 22:13 Eten was erg lekker. Kip lekker gekruid en goed gaar maar niet droog..erg lekker. Nasi was wel iets aan de flauwe kant. Maar niet verkeerd.. Ik geef een dikke 8. En is zeker voor herhaling vatbaar
11 mei 2022 om 10:23 De bamie viel dit keer iets tegen. Het kon iets meer jus hebben. Het eten was netjes verpakt. Voor de rest geen op- en aanmerkingen. Het vlees was heerlijk. De bezorging was beter dan verwacht. Heel snel. Toppie !
5 mei 2022 om 23:10 Super snel bezorgd! ... eten was ietsjes teleurstellend in tegenstelling tot de andere keren: saoto soep aan de zoute kant; sate kip: vlees was nogal hard. Telo: was okee.
29 apr 2022 om 1:49 Bami wel lekker, maar dat bruine zoete spul hebben we liever niet bij de bami, was niet lekker en we misten vlees :(( Bezorging verder prima.
28 apr 2022 om 20:17 Ik werd netjes gebeld dat het eten wat later zou worden gebracht. Het eten was heerlijk en de bezorger was vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar
28 apr 2022 om 19:51 Meer dan 1,5 uur op mijn bestelling gewacht en het was super koud. Moest het zelfs in de magnetron opwarmen. Ik snap dat het misschien druk is, maar als ik zo lang op een broodje en een soep moet wachten dan verwacht ik tenminste dat het nog warm is
24 apr 2022 om 20:27 1 van de betere suri's in den haag.
23 apr 2022 om 18:05 Extra besteld en veel betaald. Wat geleverd is, is veels te weinig waarvoor betaald is!
22 apr 2022 om 21:35 Veel te kleine salade bakje wat je krijgt voor de bami met kipfilet. Bojo was oud, en bodem was zacht en waterig. Broodje maagjes was ok, wel grote stukken Laos in. Schoolcijfers: bami: 5,5/ broodje: 7/ bojo: 1 / dawet: 7 - geen waar voor je geld.
22 apr 2022 om 18:01 Super zoals altijd!